Demonology

Betegnelsen dæmon og i samme forbindelse dæmonolog, er noget der for de fleste er grundfæstet i film og tv-serier

Har du udfordringer med ro i hjemmet. Har du oplevelsen af at der er utrygt eller har du tidligere haft en husrensning, eller en konsultation med et medie eller en clairvoyant som ikke har haft det ønskede resultat.

Jeg er uddannet dæmonolog og har studeret emnet i årevis efter jeg i min barndom havde mine første oplevelser. Jeg har siden hen også haft oplevelser i forbindelse med et besøg til bla. Vatikanet og kan derfor hjælpe til i situationer, hvor du måtte mene at der er noget mere alvorligt på færde. Eksempelvis efter en husrensning ikke har haft det ønskede resultat eller måske har du tidligere haft konsultationer med et medie eller en clairvoyant uden det rette resultat.

I virkeligheden er der ikke nødvendigvis noget dramatisk ved dæmoner og studiet af disse. Dæmon betyder i sin oprindelige betydning blandt andet "en indre tilstand som må kontrolleres". Det er først i senere historieskrivning at ordet dæmon bliver associeret med noget ondt.

Dæmonologi (som officielt er et fagområde indenfor teologi) er studiet af dæmoner og forståelsen af hvordan disse påvirker os, både spirituelt og fysisk. Dette er fordi dæmoner både kan være mennesker, eller ånden af mennesker, dæmoner kan endda også være ånder der aldrig har haft en fysisk eksistens i denne verden.

En dæmonolog har derfor en række værktøjer som et medie normalt ikke gør brug af, samt en forståelse for en form for spirituel påvirkning som andre normalt ikke har og derfor kan en dæmonolog ofte hjælpe i situationer hvor en normal clairvoyant, et medie, eller endda en præst, må give fortabt.