Clairvoyance

INDIVIDUEL CLAIRVOYANCE

Alle individuelle problemstillinger kan tages op her, såsom: job, familie, kærlighed til sig selv og andre, helbred og psyke. Fylder en konkret situation meget her og nu, kan dette også tages op.  Jeg vil under en clairvoyance altid starte med at oprette kontakt til den åndelige verden og ved hjælpe af dem, guide og fortælle dig om for, nu- og fremtid. 

 

En individuel clairvoyance indeholder også mulighed for at du kan få besvaret spørgsmål om dig selv.

 Du skal være opmærksom på at jeg under en clairvoyance aldrig giver dig mere information, end jeg føler du kan håndtere. Der er mulighed for at få optaget clairvoyancen, da du ofte ikke vil kunne huske det hele. Denne lydfil vil blive lagt på en USB til dig umiddelbart efter clairvoyancen. 


Prisen for en sitting af 45 min. varighed er kr. 900,-

shutterstock_69374269.jpg

SPØRG CLAIRVOYANTEN

Søger du akut svar på en problemstilling i dit liv? 

Så har du mulighed for at sende mig dit konkrete spørgsmål via email. Jeg vil besvare dit spørgsmål inden for 72 timer. Du kan spørge om alt mellem himmel og jord, hvad end der ligger dig på sinde, men vær opmærksom på at jeg af etiske oversager kun kan stille ind på dig og ikke på andre personer, men kun på dit forhold til personen. 

Prisen for ét spørgsmål er
150,- og du kan stille op til tre spørgsmål pr. mail, som overføres via MobilePay 50560878 


Vær venligst opmærksom på at ingen spørgsmål vil blive besvaret før du har tilsendt en kvittering som bevis for overførslen.

Kvitteringen skal sendes som et screenshot eller en kopi til mail.